• Weather-appropriate Vshipping with cold pack!
  • Worldwide shipping via DHL
  • Huge selection of products
  • Service hotline: +49 511 - 78 09 43 70
63% République Dominicaine Yamasá BIO - Bar of Chocolate, France, french chocolate, plain pure chocolate without ingredients - Chocolats-De-Luxe

63% République Dominicaine Yamasá BIO

BIO Schokolade, Bean-to-Bar

63% République Dominicaine Yamasá BIO

BIO Schokolade, Bean-to-Bar

€5.90 *

Prices incl. VAT plus shipping costs

  • 100 g (€59.00 * / 1 kg)
  • 0.12 kg
  • Morin
  • 127-00100
Wettergerechter Versand mit Gratis-Kühlakku!

Available to ship
Standard Delivery time approx. 2-4 workdays within Germany. Please allow 1 week within Europe.

Awards

63% République Dominicaine Yamasá BIO

BIO Schokolade, Bean-to-Bar

Diese Zartbitterschokolade von A. Morin wird aus Trinitario Kakaobohnen aus dem Nordwesten des Landes. Auf der Dominikanischen Republik herrscht tropisches Klima mit hoher Luftfeuchtigkeit, ideale Temperaturen für den Kakao. Selbst im Winter sinkt die Temperatur nicht unter 16°C. Der Kakao hat schöne Fruchtnoten und charakteristische Noten von Kakao und einem Hauch an Karamell.

Die Kakaobohnen werden vor Ort sorgfältig sortiert und später bei Morin geröstet, gebrochen und conchiert, um danach zu Tafelschokolade gegossen zu werden. Die Chocolaterie A. Morin gibt es bereits seit 4 Generationen und wurde 1884 gegründet.

Die Schokolade ist eine Bean-to-Bar Schokolade und eine Single Origin Schokolade oder Herkunftsschokolade.

Versuchen Sie die Schokolade 63% République Dominincaine Yamasá Bio zu einem Glas Rotwein.

Producer / Distributor
SAS Chocolaterie A. Morin, 640 Chemin du Plan, 26290 Donzière, France
Characteristics
Product type: Bar of Chocolate
Year of Award: 2017, 2020, 2020-21, 2021
Chocolate type: dark chocolate
Bean Origin: Dom. Republic
Continent of Origin: Chocolate from Central America
Cocoa content: 63 %
Cocoa Bean: Trinitario cocoa bean, Trinitario cacao bean
made: Bean-To-Bar Chocolate, Single Origin Chocolate
Made in: France, french chocolate
Chocolate with: plain pure chocolate without ingredients
Packaging: blue
Sustainability: directly traded, Chocolate Fairly traded, organic chocolate
Awards: Academy of Chocolate - Bronze, Academy of Chocolate - Gold, World Silver- Intern. Chocolate Awards
customizable: sleeve, Sticker
Related links to "63% République Dominicaine Yamasá BIO"
Ingredients
Kakaobohnen*, Rohrzucker*, Kakaobutter* *aus ökologischem Anbau. Kann Spuren von Milch, Schalenfrüchten und Sesam enthalten.
According to manufacturer's specification and without guarantee on our part. Please always refer to the list of ingredients on the product.
Nutritional values
Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Guideline values for the recommended daily intake, based on a diet of 2,000 kcal daily for an adult woman.
Energy 2,384 kJ
574 kcal
29 %
Total Fat 39.8 g 57 %
of which saturated fats 23.9 g 120 %
Kohlenhydrate 42.8 g 16 %
davon Zucker 36.0 g 40 %
Eiweiß 7.3 g 15 %
Salz 0 mg 0 %
Other customers rated 63% République Dominicaine Yamasá BIO
Write the first review and help other customers. Thank you for your support.
Ihre Meinung

The fields marked with * are required.

customer service +49 - 511 - 78 09 43 70 Mon-Fri 10 am - 6 pm

We speak english