Schokoladen der Welt -  - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen der Welt - Chocolats-De-Luxe
Symbolische titelafbeelding. Alle momenteel opgenomen producten van deze set zijn te vinden in de gedetailleerde lijst hieronder.

Schokoladen der Welt

Bean-to-Bar Schokolade

Morin

Schokoladen der Welt

Bean-to-Bar Schokolade

Neu
€ 38,40 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  •  
  •  
  • Morin
  • 127-2101

Beschikbaar,
Standaard levertijd ca. 1-4 werkdagen binnen Duitsland. Houd rekening met 1 week binnen Europa.

Prijzen

Entdecken Sie Schokoladen bei dieser Schokoladenreise um die Welt Schokoladen von den kakaoproduzierenden Kontinenten: Mittelamerika und Karibik, Südamerika, Afrika, Asien, sowie eine Schokolade mit 100%. Wir haben eine excellente Auswahl dunkler Schokoladen von der Chocolaterie Morin aus Frankreich zusammengestellt, ohne Milchschokoladen, damit Sie die unterschiedlichen Kakaos der Schokoladen der Welt schmecken können. Alle Schokoladen bestehen nur aus Kakaomasse, Kakaobutter, Rohrzucker und Sonnenblumenlecithin. Jede Schokolade schmeckt anders und hat ihren eigenen Charakter. Entdecken Sie die verschiedenen Geschmacksrichtungen: durch die richtige Fermentation, Trocknung und weiteren Verarbeitung der Kakaobohnen zusammen mit der Philisophie von Morin kommen die vielen Aromen in den Schokoladen voll zur Geltung.

Es wird reine Kakaobutter verwendet und die Kakaobohnen kommen aus dem angegebenen Gebiet, das auf der Tafel steht. Es sind Single Origin oder Herkunftsschokoladen.

Weitere Informationen zu den Produkten finden Sie bei den Produktinfos der einzelnen Tafeln weiter unten.
Da es immer mal sein kann, dass eine Schokolade nicht lieferbar ist, finden Sie weiter unten die verfügbaren Tafeln aufgeführt.

Nehmen Sie sich Zeit für diese besonderen Schokoladen der Welt.

Deze set bestaat uit:

Yamasá Dominicaanse Republiek 63% dunkle Schokolade

BIO chocolade, bean-to-bar

Deze pure chocolade van A. Morin is gemaakt van Trinitario cacaobonen uit het noordwesten van het land. De Dominicaanse Republiek heeft een tropisch klimaat met een hoge luchtvochtigheid, ideale temperaturen voor cacao. Zelfs in de...

Ingrediënten

Cacaobonen *, rietsuiker *, cacaoboter * * van biologische landbouw. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesamzaad.

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.384 kJ
574 kcal
29 %
Vetten 39,8 g 57 %
Waarvan verzadigd 23,9 g 120 %
Kohlenhydrate 42,8 g 16 %
davon Zucker 36,0 g 40 %
Eiweiß 7,3 g 15 %
Salz 0 mg 0 %

70% Bolivie Ekeko wilde cacao chocolade

Bean-to-bar chocolade

Deze cacao groeit midden in de Cochabamba-regio in Bolivia. De inboorlingen van een coöperatie van inheemse volkeren uit het Amazonebekken, de Yuracré en de Chimanes, zorgen voor de oogst, fermentatie en droging van de cacao. De cacao...

Ingrediënten

Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesamzaad.

Allergenen

  • Sonnenblumenlecithin

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.421 kJ
584 kcal
29 %
Vetten 43,2 g 62 %
Waarvan verzadigd 26,6 g 133 %
Kohlenhydrate 34,6 g 13 %
davon Zucker 30,0 g 33 %
Eiweiß 8,7 g 17 %
Salz 0 mg 0 %

70% Nicaragua Nicalizo®-chocolade

Bean-to-bar chocolade

De cacaobonen komen uit Nicaragua uit de bergen in het noorden van het land uit de regio Jinotega en hebben een zeer fruitige toets. De regio is ideaal voor de Cacao telen omdat het het hele jaar door regent, ook als de...

Ingrediënten

Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesamzaad.

Allergenen

  • Sonnenblumenlecithin

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.421 kJ
584 kcal
29 %
Vetten 43,2 g 62 %
Waarvan verzadigd 26,6 g 133 %
Kohlenhydrate 34,6 g 13 %
davon Zucker 30,0 g 33 %
Eiweiß 8,7 g 17 %
Salz 0 mg 0 %

70% Madagascar Sambirano BIO Chocolade

Bean-to-bar chocolade

De bean-to-bar chocolade uit Frankrijk is gemaakt van cacaobonen Gemaakt in Madagaskar. De bonen komen uit het noorden van het eiland in de Sambirano-vallei en hebben de typische fruitige citrustonen uit Madagaskar....

Ingrediënten

Cacaobonen *, rietsuiker *, cacaoboter *. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesam. * Biologisch geteelde producten.

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.421 kJ
584 kcal
29 %
Vetten 43,2 g 62 %
Waarvan verzadigd 26,6 g 133 %
Kohlenhydrate 34,6 g 13 %
davon Zucker 30,0 g 33 %
Eiweiß 8,7 g 17 %
Salz 0 mg 0 %

Sido Noir 70% dunkle Schokolade aus Papoea-Nieuw-Guinea

Bean-to-bar chocolade

De donkere 70% chocolade Sido van A. Morin uit Frankrijk is gemaakt van cacaobonen uit de provincie East New Britain. De provincie ligt aan de oostkant van het eiland New Britain, dat tot 1914 deel uitmaakte van de Duitse kolonie...

Ingrediënten

Cacaobonen, rietsuiker, cacaoboter, zonnebloemlecithine. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesamzaad.

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.428 kJ
584 kcal
29 %
Vetten 43,2 g 62 %
Waarvan verzadigd 26,6 g 133 %
Kohlenhydrate 34,6 g 13 %
davon Zucker 30,0 g 33 %
Eiweiß 8,7 g 17 %
Salz 0 mg 0 %

Chanchamayo Noir 100% biologische chocolade uit Peru

geen toegevoegde suiker

De bean-to-bar chocolade uit Frankrijk is gemaakt van cacaobonen uit Peru De chocolade is een chocolade van oorsprong met 100% cacaogehalte,  Dus zonder toegevoegde suikers en uit duurzame teelt . Morin gebruikt alleen...

Ingrediënten

Biologische cacaobonen. Kan sporen bevatten van melk, noten en sesamzaad.

Voedingswaarden

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energie 2.782 kJ
672 kcal
34 %
Vetten 57,5 g 82 %
Waarvan verzadigd 34,9 g 175 %
Kohlenhydrate 26,3 g 10 %
davon Zucker 3,9 g 4 %
Eiweiß 12,2 g 24 %
Salz 0 mg 0 %
Andere klanten beoordeelden Schokoladen der Welt
Schrijf het eerste overzicht en help andere klanten. Dank u voor uw steun.
Ihre Meinung

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

klantendienst +49 - 511 - 78 09 43 70 Ma - Vr 10.00-18.00