Le 100% cacao - chocolate from Madagascar - Bar of Chocolate, gluten free, laktose free, sugar-free, vegan-friendly, without added sugar, France, french chocolate, plain pure chocolate without ingredients - Chocolats-De-Luxe

Le 100% cacao - chocolate from Madagascar

Dark chocolate with no added sugar

Le 100% cacao - chocolate from Madagascar

Dark chocolate with no added sugar

€7.80 *

Prices incl. VAT plus shipping costs

  • 0.1 kg (€78.00 * / 1 kg)
  • 0.11 kg
  • Pralus
  • 13-8191

Available to ship
Standard Delivery time approx. 2-4 workdays within Germany. Please allow 1 week within Europe.

Awards

Le 100% cacao - chocolate from Madagascar

Dark chocolate with no added sugar

Les Tropiques du Chocolat - Madagascar Criollo 100% - Dark chocolate made from Criollo cocoa 100% from sustainable cultivation.

The cocoa from Madagascar has a fresh nose, is slightly minty and fruity. The delicate taste has a strong, yet pleasant acidity.

This 100% bar is chocolate in its purest form. No sugar is added, it is pure cocoa mass made from cocoa beans from the Sambirano Valley in Madagascar. The extra long conching time rounds it off and gives it its delicious taste.

Awards and distinctions :
Academy of Chocolate, London: Silver best organic chocolate

Country of origin Madagascar - Criollo cocoa varieties

"Bean to Bar" chocolate

Le 100% Criollo from Madagascar is a very mild chocolate.

Producer / Distributor
Chocolaterie Francois Pralus, 34, Rue General Giraud, 42300 Roanne, Frankreich
Characteristics
Product type: Bar of Chocolate
Roast: 3 dark roast
Chocolate type: dark chocolate, pure cocoa mass
Bean Origin: Madagascar
Continent of Origin: Chocolate from Africa
Cocoa content: 100 %
Cocoa Bean: Criollo cocoa bean, Criollo cacao bean
made: Bean-To-Bar Chocolate, Single Origin Chocolate
Made in: France, french chocolate
Chocolate with: plain pure chocolate without ingredients
Packaging: Kraft paper
Sustainability: organic chocolate
Health: gluten free, laktose free, sugar-free, vegan-friendly, without added sugar
Awards: Academy of Chocolate - Gold
customizable: sleeve, Sticker
Related links to "Le 100% cacao - chocolate from Madagascar"
Ingredients
Organic cocoa beans from Madagascar, pure organic cocoa butter, GMO-free soy lecithin produced according to organic standards. May contain traces of hazelnuts, almonds or milk.
According to manufacturer's specification and without guarantee on our part. Please always refer to the list of ingredients on the product.
Other customers rated Le 100% cacao - chocolate from Madagascar

Eine tolle Schokolade - Empfehlung !

Ich liebe intensive und sehr dunkle Schokolade, deshalb wollte ich schon seit einiger Zeit mal eine 100% Schokolade probieren. Ich hatte ein kleines Täfelchen davon bei meiner letzten Bestellung als Zugabe erhalten und war sehr angenehm überrascht, wie fruchtig und komplex sie war. Wenn ich sie auf der Zunge zergehen lasse, kommen die Zitrus- und Fruchtnoten besonders gut zur Geltung. Ich werde definitiv jetzt mehr 100%ige Tafeln probieren!

Simon Walter am 7 November 2021

Hammer!

Ich esse seit einiger Zeit keinen Zucker mehr, daher nur noch Schokolade mit 100% Kakaogehalt. Auch wenn nichts außer Kakao in der Schokolade ist, gibt es doch merkbare Unterschiede. Manche sind regelrecht bitter, manche staubtrocken, manche schmecken ein bisserl verbrannt. Diese hier ist der absolute Hammer. Vorsicht! Suchtfaktor.

Angelika am 31 January 2017

Puristisch-klarer Schokogenuss

Wer den Chocolatier François Prluas kennt, weiß, was mit dieser Schokolade auf ihn zukommt, was er erwarten kann - nämlich einen Schokogenuss ohne Reue - puristisch, ohne zusätzliche 'Schnörkel' und trotz der 100% Kakaomasse unglaublich fein im Abgang - etwas für Schoko'freaks'

Inge Wachsmuth am 9 April 2016
Ihre Meinung

The fields marked with * are required.

Switch to homepage
customer service +49 - 511 - 78 09 43 70 Mon-Fri 10 am - 6 pm

We speak english