Madagascar, dark chocolate, chocolat noir, Afrika, Afrique, Africa, Sambirano valley, tropical island, cocoa, cacao                                                                                      -  - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
dark chocolate, chocolat noir, Frankreich, France, bean to bar chocolate,                                                                                                                                - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
OmNom, OmNom Chocolate, 45% vollmilchschokolade, Milk of Madagascar, OmNom Chocolate, Island, bean-to-bar Schokolade, - Chocolats-De-Luxe
OmNom, OmNom Chocolate, 45% vollmilchschokolade, Milk of Madagascar, OmNom Chocolate, Island, bean-to-bar Schokolade, - Chocolats-De-Luxe
Madagaskar, dunkle Schokolade 100%, Bio - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Symbolic title image. You will find all products currently included in this set in the detailed list below.

Schokoladen von Madagaskar im Paket

Feinste Schokolade von der Gewürzinsel

chocolats-de-luxe

Schokoladen von Madagaskar im Paket

Feinste Schokolade von der Gewürzinsel

€54.60 *

Prices incl. VAT plus shipping costs

Wettergerechter Versand mit Gratis-Kühlakku!

Available to ship
Standard Delivery time approx. 1-4 workdays within Germany. Please allow 1 week within Europe.

Auf der Insel Madagascar im Sambirano Tal gibt es Kakaoplantagen, wo hervorragender Kakao wächst. Viele gute Chocolatiers haben hier entweder eine eigene Plantage, wie zum Beispiel Francois Pralus, Michel Cluizel und Bertil Akesson oder sie haben Abnahmeverträge mit den Kakaobauern. Auf diese Weise ist garantiert, dass sie die beste Qualität an Kakao bekommen. Neben der Edelsorte Trinitario, bauen Pralus und Akesson auf ihren Plantagen auch Criollo Kakao an. Dieser hat besonders wenig Säure und viele Fruchtnoten nach Mango und tropischen Früchten, typisch für Madagaskar.

Wir haben unsere Lieblingsschokoladen mit Kakao aus Madagascar für Sie zusammen gestellt.

Weitere Informationen zu den Produkten finden Sie bei den Produktinfos der einzelnen Tafeln weiter unten.
Da es immer mal sein kann, dass eine Schokolade nicht lieferbar ist, finden Sie weiter unten die verfügbaren Tafeln aufgeführt.

 

This set consists of:

  • Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait
    Cluizel
    Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait
    Product information
  • Madagaskar, dunkle Schokolade 100%, Bio
    Chocolaterie Robert - Chocolat Madagascar
    Chocolat Madagascar Organic 70% Cocoa BIO
    Product information
  • Fine Dark Milk Chocolate 65% dark milk chocolate
    Chocolaterie Robert - Chocolat Madagascar
    Fine Dark Milk Chocolate 65% dark milk chocolate
    Product information

Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait

Bean-to-bar chocolate

With an exceptionally high cocoa content of 50% , the milk chocolate consists exclusively of the light, characteristic cocoa beans from the Mangaro plantation in the northwest of the island of Madagascar in the Indian Ocean. The...

Ingredients

Whole milk powder, cocoa mass, cocoa butter, cane sugar, bourbon vanilla pod, nuts and gluten may be included. The product is free from soy lecithin.

Allergens

  • Milch/Laktose

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,486 kJ
595 kcal
30 %
Total Fat 46.3 g 66 %
of which saturated fats 23.7 g 118 %
Kohlenhydrate 36.3 g 13 %
davon Zucker 19.7 g 22 %
Eiweiß 10.4 g 21 %
Salz 28 mg 0 %

Manjari Grand Cru 64% dark chocolate from Madagascar

Single origin chocolate

The Trinitario cocoa beans of the dark Grand Cru chocolate Manjari with 64% cocoa content come from Madagascar and have the typical fruity taste of the island of red berries and dried fruits. Valrhona is one of the oldest...

Ingredients

Dark chocolate (at least 64% cocoa, only pure cocoa butter). Cocoa beans from Madagascar, sugar, cocoa butter, emulsifier: soy lecithin, natural vanilla extract. Nuts, milk and egg proteins, gluten and peanuts may be present.

Allergens

  • Soja

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,359 kJ
568 kcal
28 %
Total Fat 40.0 g 57 %
of which saturated fats 24.0 g 120 %
Kohlenhydrate 40.0 g 15 %
davon Zucker 36.0 g 40 %
Eiweiß 7.5 g 15 %
Salz 10 mg 0 %

Dark Chocolate 80% Trinitario

dark chocolate from Madagascar

A chocolate with intense and deep cocoa flavors and a clear taste in the finish. A Trinitario with the typical flavors from the island of Madagascar. A full cocoa with strong emotions. Mena means red in Malagasy . Red like the rich...

Ingredients

Cocoa, cane sugar, cocoa butter, emulsifier: soy lecithin. Cocoa content 80% min.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 921 kJ
220 kcal
11 %
Total Fat 15.0 g 21 %
of which saturated fats 8.0 g 40 %
Kohlenhydrate 15.0 g 6 %
davon Zucker 7.0 g 8 %
Eiweiß 5.0 g 10 %
Salz 2 mg 0 %

Sambirano Gold - Madagascar Dark Chocolate 71%

Dark chocolate from Madagascar

Dark chocolate off   Madagascar with   Notes of juicy summer fruits   and 71% cocoa content . Willie Harcourt-Coooze discovers his passion for life on a plantation in Venezuela: chocolate. He was so enthusiastic...

Ingredients

Cocoa mass, raw cane sugar, cocoa butter. This product may contain traces of nuts.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,410 kJ
582 kcal
29 %
Total Fat 43.2 g 62 %
of which saturated fats 25.9 g 130 %
Kohlenhydrate 35.5 g 13 %
davon Zucker 29.4 g 33 %
Eiweiß 8.2 g 16 %
Salz 0 mg 0 %

Labooko 75% Madagascar BIO chocolate and vegan

Chocolate with 75% cocoa from Madagascar

The cocoa for this chocolate is grown in Madagascar , in the Sambirano Valley . The valley is in the north of the island, which is the fourth largest in the world and larger than Germany. The cocoa from Madagascar is very popular...

Ingredients

Cocoa mass *, raw cane sugar *, cocoa butter *. Cocoa content at least 75%. * From controlled organic agriculture. May contain traces of nuts, peanuts, milk, sesame and soy.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,471 kJ
596 kcal
30 %
Total Fat 46.0 g 66 %
of which saturated fats 28.0 g 140 %
Kohlenhydrate 31.0 g 11 %
davon Zucker 25.0 g 28 %
Eiweiß 8.9 g 18 %
Salz 250 mg 4 %

Milk of Madagascar 45% milk chocolate

Bean-to-bar chocolate - made in Iceland

This whole milk chocolate is made from cocoa beans from Madagascar from Bertil Akesson's Farm in the north of the island, milk powder from cows from Iceland and raw sugar from Brazil. Very careful attention is paid to the quality...

Ingredients

Raw cane sugar, cocoa butter, milk powder from Iceland, cocoa beans from Madagascar, sunflower lecithin.

Allergens

  • Milch
  • Sonnenblumenlecithin

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,433 kJ
585 kcal
29 %
Total Fat 42.0 g 60 %
of which saturated fats 25.0 g 125 %
Kohlenhydrate 42.0 g 16 %
davon Zucker 42.0 g 47 %
Eiweiß 8.0 g 16 %
Salz 38 mg 1 %

Chocolat Madagascar Organic 70% Cocoa BIO

Chocolate from Madagascar

The dark organic chocolate Chocolat Madagascar Organic 70% comes directly from the Sambriano Valley, north-west of the island of Madagascar. It is a real chocolate of origin and bean-to-bar to boot, if not tree-to-bar. The...

Ingredients

Organic cocoa mass from Madagascar, organic cane sugar. Cocoa content 70% at least. May contain traces of cocoa, milk and nuts.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,444 kJ
588 kcal
29 %
Total Fat 42.4 g 61 %
of which saturated fats 0.0 g 0 %
Kohlenhydrate 40.3 g 15 %
davon Zucker 29.8 g 33 %
Eiweiß 6.1 g 12 %
Salz 0 mg 0 %

Madagascar 64% "Fast Dried" organic chocolate

Bean-to-bar chocolate

The cocoa beans from Madagascar are dried directly in the sun. The extremely hot sun allows the cocoa beans to dry very quickly , which closes the surface of the shell and traps the fruit acid. The chocolate has pronounced notes of...

Ingredients

Cocoa beans, sugar, cocoa butter. May contain traces of milk. Min. 64% cocoa content.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,448 kJ
585 kcal
29 %
Total Fat 42.0 g 60 %
of which saturated fats 26.0 g 130 %
Kohlenhydrate 48.0 g 18 %
davon Zucker 36.0 g 40 %
Eiweiß 6.0 g 12 %
Salz 0 mg 0 %

Fine Dark Milk Chocolate 65% dark milk chocolate

Single origin chocolate from Madagascar

This dark milk chocolate from Madagascar is wonderfully creamy. It is made from the cocoa bean to the bar in the country of origin and has less sugar than most 80% chocolates because the milk powder content is high.   Only...

Ingredients

Madagascar cocoa beans, cocoa butter, cane sugar, whole milk powder, emulsifier: GMO free sunflower lecithin. Cocoa content 65% minimum, milk content 27% minimum

Allergens

  • Milch

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,790 kJ
667 kcal
33 %
Total Fat 59.0 g 84 %
of which saturated fats 35.0 g 175 %
Kohlenhydrate 21.0 g 8 %
davon Zucker 17.0 g 19 %
Eiweiß 14.0 g 28 %
Salz 114 mg 2 %
Accessories
Your Advantages
at Chocolats-De-Luxe.com
  • Great product selection
  • No minimum order value
  • Ready to ship on day of order*
  • Worldwide shipping by DHL
  • Recommended by Feinschmecker gourmet magazine
* On working days for goods in stock, for orders and payment received before 12 o'clock

Other customers rated Schokoladen von Madagaskar im Paket
Write the first review and help other customers. Thank you for your support.
Ihre Meinung

The fields marked with * are required.

customer service +49 - 511 - 78 09 43 70 Mon-Fri 10 am - 6 pm

We speak english