Madagascar, dark chocolate, chocolat noir, Afrika, Afrique, Africa, Sambirano valley, tropical island, cocoa, cacao                                                                                      -  - Chocolats-De-Luxe
Bio-Schokolade, zartbitter, chocolat noir d'origine, Single Origin, dark chocolate, Herkunftsschokolade, Schokolade mit Pfeffer, Single Plantation Chocolate,                                            - Chocolats-De-Luxe
Bio-Schokolade, zartbitter, chocolat noir d'origine, Single Origin, dark chocolate, Herkunftsschokolade, Schokolade mit Pfeffer, Single Plantation Chocolate,                                            - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
dark chocolate, chocolat noir, Frankreich, France, bean to bar chocolate,                                                                                                                                - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
OmNom, OmNom Chocolate, Madagascar, Zartbitterschokolade, Madagaskar, 66% dunkle Schokolade, OmNom Chocolate Reykjavik, Island, bean-to-bar, - Chocolats-De-Luxe
OmNom, OmNom Chocolate, Madagascar, Zartbitterschokolade, Madagaskar, 66% dunkle Schokolade, OmNom Chocolate Reykjavik, Island, bean-to-bar, - Chocolats-De-Luxe
OmNom, OmNom Chocolate, Madagascar, Zartbitterschokolade, Madagaskar, 66% dunkle Schokolade, OmNom Chocolate Reykjavik, Island, bean-to-bar, - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Schokolade mit Pfeffer, Dunkle Bio-Schokolade, zartbitter, chocolat noir d'origine, Single Origin, dark chocolate, Herkunftsschokolade,                                                                  - Chocolats-De-Luxe
Schokolade mit Pfeffer, Dunkle Bio-Schokolade, zartbitter, chocolat noir d'origine, Single Origin, dark chocolate, Herkunftsschokolade,                                                                  - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Dunkle Bio-Schokolade, zartbitter, chocolat noir d'origine, Single Origin, dark chocolate, Herkunftsschokolade, Single Plantation Chocolate, Madagascar                                                  - Chocolats-De-Luxe
Schokoladen von Madagaskar im Paket - Chocolats-De-Luxe
Symbolic title image. You will find all products currently included in this set in the detailed list below.

Schokoladen von Madagaskar im Paket

Feinste Schokolade von der Gewürzinsel

chocolats-de-luxe

Schokoladen von Madagaskar im Paket

Feinste Schokolade von der Gewürzinsel

€52.50 *

Prices incl. VAT plus shipping costs

Available to ship
Standard Delivery time approx. 1-4 workdays within Germany. Please allow 1 week within Europe.

Auf der Insel Madagascar im Sambirano Tal gibt es Kakaoplantagen, wo hervorragender Kakao wächst. Viele gute Chocolatiers haben hier entweder eine eigene Plantage, wie zum Beispiel Francois Pralus, Michel Cluizel und Bertil Akesson oder sie haben Abnahmeverträge mit den Kakaobauern. Auf diese Weise ist garantiert, dass sie die beste Qualität an Kakao bekommen. Neben der Edelsorte Trinitario, bauen Pralus und Akesson auf ihren Plantagen auch Criollo Kakao an. Dieser hat besonders wenig Säure und viele Fruchtnoten nach Mango und tropischen Früchten, typisch für Madagaskar.

Wir haben unsere Lieblingsschokoladen mit Kakao aus Madagascar für Sie zusammen gestellt.

Weitere Informationen zu den Produkten finden Sie bei den Produktinfos der einzelnen Tafeln weiter unten.
Da es immer mal sein kann, dass eine Schokolade nicht lieferbar ist, finden Sie weiter unten die verfügbaren Tafeln aufgeführt.

 

This set consists of:

  • Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait
    Cluizel
    Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait
    Product information

75% Madagascar Trinitario BIO Cocoa Chocolate Wild Peeled Pepper

with wild Madagascar pepper

This Akessons chocolate has a strong cocoa aroma with notes of fruity-sweet acidity and aromas of red berries. Bertil Akesson mixes his organic chocolate with wild Voatsiperifery pepper, which grows around his plantations in...

Ingredients

Organic cocoa (75%), cane sugar, cocoa butter (no vegetable fat). GMO-free soy lecithin, Voatsiperifery pepper (2%). May contain traces of nuts, milk and wheat.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,522 kJ
610 kcal
31 %
Total Fat 52.0 g 74 %
of which saturated fats 0.0 g 0 %
Kohlenhydrate 31.4 g 12 %
davon Zucker 24.0 g 27 %
Eiweiß 9.3 g 19 %
Salz 72 mg 1 %

Vollmilch Chocolate Chocolate 50% Plantation Mangaro Madagascar Chocolate Lait

Bean-to-bar chocolate

With an exceptionally high cocoa content of 50% , the milk chocolate consists exclusively of the light, characteristic cocoa beans from the Mangaro plantation in the northwest of the island of Madagascar in the Indian Ocean. The...

Ingredients

Whole milk powder, cocoa mass, cocoa butter, cane sugar, bourbon vanilla pod, nuts and gluten may be included. The product is free from soy lecithin.

Allergens

  • Milch/Laktose

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,486 kJ
595 kcal
30 %
Total Fat 46.3 g 66 %
of which saturated fats 23.7 g 118 %
Kohlenhydrate 36.3 g 13 %
davon Zucker 19.7 g 22 %
Eiweiß 10.4 g 21 %
Salz 28 mg 0 %

Manjari Grand Cru 64% dark chocolate from Madagascar

Single origin chocolate

The Trinitario cocoa beans of the dark Grand Cru chocolate Manjari with 64% cocoa content come from Madagascar and have the typical fruity taste of the island of red berries and dried fruits. Valrhona is one of the oldest...

Ingredients

Dark chocolate (at least 64% cocoa, only pure cocoa butter). Cocoa beans from Madagascar, sugar, cocoa butter, emulsifier: soy lecithin, natural vanilla extract. Nuts, milk and egg proteins, gluten and peanuts may be present.

Allergens

  • Soja

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,359 kJ
568 kcal
28 %
Total Fat 40.0 g 57 %
of which saturated fats 24.0 g 120 %
Kohlenhydrate 40.0 g 15 %
davon Zucker 36.0 g 40 %
Eiweiß 7.5 g 15 %
Salz 10 mg 0 %

Sambirano Gold - Madagascar Dark Chocolate 71%

Dark chocolate from Madagascar

Dark chocolate off   Madagascar with   Notes of juicy summer fruits   and 71% cocoa content . Willie Harcourt-Coooze discovers his passion for life on a plantation in Venezuela: chocolate. He was so enthusiastic...

Ingredients

Cocoa mass, raw cane sugar, cocoa butter. This product may contain traces of nuts.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,410 kJ
582 kcal
29 %
Total Fat 43.2 g 62 %
of which saturated fats 25.9 g 130 %
Kohlenhydrate 35.5 g 13 %
davon Zucker 29.4 g 33 %
Eiweiß 8.2 g 16 %
Salz 0 mg 0 %

Labooko 75% Madagascar BIO chocolate and vegan

Chocolate with 75% cocoa from Madagascar

The cocoa for this chocolate is grown in Madagascar , in the Sambirano Valley . The valley is in the north of the island, which is the fourth largest in the world and larger than Germany. The cocoa from Madagascar is very popular...

Ingredients

Cocoa mass *, raw cane sugar *, cocoa butter *. Cocoa content at least 75%. * From controlled organic agriculture. May contain traces of nuts, peanuts, milk, sesame and soy.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,471 kJ
596 kcal
30 %
Total Fat 46.0 g 66 %
of which saturated fats 28.0 g 140 %
Kohlenhydrate 31.0 g 11 %
davon Zucker 25.0 g 28 %
Eiweiß 8.9 g 18 %
Salz 250 mg 4 %

Madagascar 66% - Zartbitterschokolade

Bean-to-bar chocolate

The cocoa beans for this chocolate come from Madagascar from the Akesson plantation in the north of the island. They are some of the best cocoa beans in the world. In Iceland they are processed into one of the best bean-to-bar...

Ingredients

Cocoa beans from Madagascar, organic cane sugar, cocoa butter, sunflower lecithin.

Allergens

  • Sonnenblumenlecithin

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,171 kJ
523 kcal
26 %
Total Fat 35.0 g 50 %
of which saturated fats 21.0 g 105 %
Kohlenhydrate 35.0 g 13 %
davon Zucker 15.0 g 17 %
Eiweiß 8.0 g 16 %
Salz 0 mg 0 %

Madagascar 64% "Fast Dried" organic chocolate

Bean-to-bar chocolate

The cocoa beans from Madagascar are dried directly in the sun. The extremely hot sun allows the cocoa beans to dry very quickly , which closes the surface of the shell and traps the fruit acid. The chocolate has pronounced notes of...

Ingredients

Cocoa beans, sugar, cocoa butter. May contain traces of milk. Min. 64% cocoa content.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,448 kJ
585 kcal
29 %
Total Fat 42.0 g 60 %
of which saturated fats 26.0 g 130 %
Kohlenhydrate 48.0 g 18 %
davon Zucker 36.0 g 40 %
Eiweiß 6.0 g 12 %
Salz 0 mg 0 %

Madagascar 75% Trinitario Cocoa BIO with Pink Pepper

Dark chocolate with pink pepper

This 75%  Chocolate made from Trinitario cocoa beans has a strong cocoa aroma with notes of fruity-sweet acidity and aromas of red berries. Here in combination with pink pepper , the one on Akesson's own pepper...

Ingredients

Organic cocoa (75%), cane sugar, cocoa butter (no vegetable fat). GMO-free soy lecithin, pink pepper (2%). May contain traces of nuts, milk and wheat.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,386 kJ
575 kcal
29 %
Total Fat 45.8 g 65 %
of which saturated fats 5.2 g 26 %
Kohlenhydrate 31.4 g 12 %
davon Zucker 24.5 g 27 %
Eiweiß 9.3 g 19 %
Salz 77 mg 1 %

75% Criollo Cocoa Madagascar Chocolate BIO Bejofo Estate

Dark chocolate from Madagascar - BIO

Akessons   Chocolate with 75% Criollo Cacao BIO from his plantation in Madagascar has a strong cocoa aroma with notes of fruity-sweet acidity and aromas of red berries. Chocolate from the Bejofo Estate plantation in the...

Ingredients

Organic cocoa (75%), organic cane sugar, organic cocoa butter (no vegetable fat), GMO-free soy lecithin. May contain traces of nuts, milk and wheat. Store in a cool, dry place protected from light.

Nutritional values

Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Richtwerte für die empfohlene Tageszufuhr, basierend auf einer Ernährung von täglich 2.000 kcal für eine erwachsene Frau
Energy 2,386 kJ
575 kcal
29 %
Total Fat 45.8 g 65 %
of which saturated fats 5.2 g 26 %
Kohlenhydrate 31.4 g 12 %
davon Zucker 24.5 g 27 %
Eiweiß 9.3 g 19 %
Salz 77 mg 1 %
Accessories
Your Advantages
at Chocolats-De-Luxe.com
  • Great product selection
  • No minimum order value
  • Ready to ship on day of order*
  • Worldwide shipping by DHL
  • Recommended by Feinschmecker gourmet magazine
* On working days for goods in stock, for orders and payment received before 12 o'clock

Other customers rated Schokoladen von Madagaskar im Paket
Write the first review and help other customers. Thank you for your support.
Ihre Meinung

The fields marked with * are required.

customer service +49 - 511 - 78 09 43 70 Mon-Fri 10 am - 6 pm

We speak english