Brazilian Coffee 70% dark chocolate with brazilian coffee - Bar of Chocolate, gluten free, GMO free chocolate, lactose free, Brazil, Brazilian Chocolate, Chocolate with cane sugar - Chocolats-De-Luxe

Brazilian Coffee 70% dark chocolate with brazilian coffee

Bean-To-Bar Chocolate from Bahia, Brazil

Brazilian Coffee 70% dark chocolate with brazilian coffee

Bean-To-Bar Chocolate from Bahia, Brazil

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€11.30 *

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  • 58 g (€194.83 * / 1 kg)
  • 0.08 kg
  • Chocolates Baiani
  • 196-0200

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Brazilian Coffee 70% dark chocolate with brazilian coffee

Bean-To-Bar Chocolate from Bahia, Brazil

Die Fermentations- und Trocknungsprozesse sowie die sensorischen Ähnlichkeiten zwischen Bear to Bar Chocolate und Spezialkaffees machen die Paarung fast automatisch. Die 70%ige Zartbitterschokolade, die mit dem orgaischen Kaffee Gran Reserve hergestellt wird, bietet eine einzigartige Mischung mit zarten, fast blumigen Noten. 

Dieser ganz besondere Kaffee von Latitude 13° wird auf der Fazenda Aracuan in Ibicoara angebaut, die in der wunderschönen Region in den Höhenlagen von Chapada Diamantina, im Bundesstaat Bahia liegt, die heute als Herkunftsgebiet für feine brasilianische Kaffeesorten hoch angesehen ist. 

Luca und seine Frau Juli, die Eigentümer von Latitude 13° Roasters, sind sehr stolz auf diesen Titel, da er nach biodynamischen Konzepten des zertifizierten ökologischen Landbaus angebaut wird. Diese besonderen Praktiken und Ernährungsweisen verleihen diesem Kaffee eine sehr exotische DNA, die bei einer mittleren Röstung Noten von Zuckerrohrmelasse und Schokolade freisetzt. Das macht den Gran Reserve Kaffee zu einem perfekten Paar für unsere klassische Bold Roast Baianí 70% Schokolade. Diese Tafel wurde bereits mit einem internationalen Preis ausgezeichnet!

Producer / Distributor
Chocolates Baiani Rua Américo Brasiliense, 953 Chácara Santo Antônio - BR-São Paulo SP
Characteristics
Product type: Bar of Chocolate
Grower: Fazenda Santa Rita
Roast: 1 light roast
Year of Award: 2020-21
Chocolate type: dark chocolate
Bean Origin: Brazil
Continent of Origin: Chocolate from South America
Cocoa content: 70 %
Cocoa Bean: Criollo cocoa bean, Criollo cacao bean
made: Bean-To-Bar Chocolate, Single Origin Chocolate, Single Plantation chocolate, Tree-To-Bar Chocolate
Made in: Brazil, Brazilian Chocolate
Chocolate with: Chocolate with cane sugar, Chocolate with coffee
Packaging: brown
Sustainability: Agroforestry, directly traded, Chocolate Fairly traded
Health: gluten free, GMO free chocolate, lactose free
Awards: Americas SILVER Bean-To-Bar - Intern. Chocolate Awards
customizable: sleeve, Sticker
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Ingredients
Cocoa mass (cocoa 70% min.), Organic cane sugar, cocoa butter, coffee (Latitude 13° Brazil. Produced in a factory that also processes nuts and milk.
According to manufacturer's specification and without guarantee on our part. Please always refer to the list of ingredients on the product.
Nutritional values
Nährwerte pro 100g GDA*
*GDA = Guideline Daily Amount: Guideline values for the recommended daily intake, based on a diet of 2,000 kcal daily for an adult woman.
Energy 2,162 kJ
517 kcal
26 %
Total Fat 43.3 g 62 %
of which saturated fats 20.0 g 100 %
Kohlenhydrate 26.7 g 10 %
davon Zucker 26.7 g 30 %
Eiweiß 10.0 g 20 %
Salz 0.00 g 0 %
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